Maak kennis met het

Fresh Pool team

_Z8A0967-Edit-Edit-Edit-Edit

Founding Poolboys

Olivier Koning studeerde Economische Psychologie en startte zijn loopbaan als marktonderzoeker. Al snel maakte hij de overstap naar de reclamewereld waar hij als strateeg en accountdirector werkte bij Lowe en Result DDB. Bij TBWA\Neboko en Selmore werd hij naast CSD ook partner. Hij werkte met (inter)nationale merken op veel bekroonde campagnes van o.a. Volkswagen, Heineken, Cup-a-Soup, Bavaria, de Bijenkorf, Unox, Quote, Tempo-Team, Van Gils, Amstel en Eneco. De afgelopen 11 jaar was hij Managing Director en partner van creative agency Being There en actief als bestuurslid van de branchevereniging VIA (2015-2018).

Paul de Kock van Leeuwen startte zijn carrière als manager van buitenlandse tijdschriften en kranten in Nederland en was betrokken bij de start van Plus Magazine. Hij werkte daarna bij het net opgerichte Initiative Media. Als ondernemer heeft Paul verschillende mediaondernemingen opgericht en succesvol verkocht. Sinds 1998 was hij eigenaar van MediaPlus dat de commerciële exploitatie verzorgde (print en online) voor bekende merken gericht op de 50+ markt (Plus Magazine, Max). Paul werkte nauw samen met niet alleen de doelgroepgerichte adverteerders zoals als Prominent, Specsavers of Stella, maar ook veel A-merken zoals Unilever, Rabobank, Opel en L’Oréal. Mediaplus werd in 2018 verkocht aan Roularta Nederland, waar Paul zijn werkzaamheden interim voortzette tot eind 2022.

The Expert Pool

We werken met onze eigen Expert Pool aan specialisten die zich bewezen hebben in of het domein van the Silver Economy of binnen het vakgebied van marketing & communicatie. We stellen onze experts graag aan je voor:

Edgar Keehnen is al 20 jaar dé expert & spreker op het gebied van ‘mature marketing’ en auteur van het succesvolle marketingboek ‘Grey Ocean Strategy’ (“How to exploit the biggest market ever with age wise marketing”). Naast zijn promotieonderzoek aan de Nyenrode University, is hij als creative consultant actief bij The Fresh Pool.  Hij is o.a. onze expert op het gebied van de workshops en de Fresh Pool Academy.  

Motivaction is al 40 jaar één van de toonaangevende internationale onderzoeksbureaus in Nederland. Het bureau is grondlegger van het Mentality model dat inmiddels wereldwijd kan worden ingezet. Bovendien heeft Motivaction een trackrecord op het gebied van 50+ doelgroeponderzoek en hebben ze ons Pool Talks onderzoek ontwikkeld.  

Tot slot heeft zich een kleine pool aan ‘best in class’ creatief strategen verbonden aan ons. Stuk voor stuk professionals die hun sporen verdiend hebben bij gerenommeerde bureaus als TBWA\Neboko, Selmore, DDB, JWT, N=5, Being There. Een deel van hen heeft genoeg ervaring om, net als de oprichters, tot de doelgroep te behoren.