Creëren van inclusieve & effectieve communicatie
voor 50+ consumenten

Onze missie is helder: De doelgroep van 50 jaar en ouder is te lang de blinde vlek geweest van veel marketeers. Het is tijd om de heersende mythes en vooroordelen rondom 50+ te ontkrachten. Want dé 50-plusser bestaat ook helemaal niet. Het is een hele heterogene groep van 7,3 miljoen consumenten die zich met de juiste communicatie meer begrepen, gezien en gehoord zal voelen. Dan mag je er ook niet langer vanuit gaan dat je effectief bent onder het mom van “je krijgt ze erbij” als je een communicatieplan op 20-49 maakt. Wij willen laten zien wat voor een prachtige groep mensen dit is; springlevend, koopkrachtig, divers en in verbinding met de hele samenleving.

Dus weg met de reclamestereotypen en beginnen met het creëren van campagnes die tegemoet komen aan de behoeften van deze 7,3 miljoen ervaren consumenten. Laten we ons vanuit interesse en nieuwsgierigheid verdiepen in hun zeer diverse gedrag
en echte oplossingen vinden om hun levens te verrijken met relevante producten en diensten.

Wij zijn ervan overtuigd dat als we al deze ervaren consumenten de echte aandacht geven die ze verdienen, iedereen daarvan profiteert. De doelgroep zal zich meer identificeren met merken en de merken bouwen sterkere relaties op met deze consumenten.