Alle merken 'Silver proof' in 2027

Onze missie is helder: Alle merken in NL moeten in 2027 ‘Silver proof’ zijn. Dat betekent dat directies, marketeers, HR managers, etc. de importantie en de potentie van the Silver Economy inzien en daar al naar handelen. Van purpose tot product en van campagne tot customer service. Dus naast het pakken van commerciële kansen die de koopkracht deze grote groep vertegenwoordigt, ook je maatschappelijke rol als bedrijf of merk pakken. 

Wij hebben voor onszelf vier doelen gesteld waarmee wij gaan bedragen aan onze missie om de BV Nederland ‘Silver proof’ te maken:

Bevorderen van empathie en inzicht: Door het inzetten van ons netwerk, het verspreiden van onze onderzoeken, publicaties, lezingen en het lancering van onze eigen The Fresh Pool Academy, bouwen we aan een beter begrip voor de behoeften, aspiraties en uitdagingen van oudere consumenten.

Diversiteit en inclusie vergroten: Ons team aan creative consultants heeft de ervaring en overtuiging om alle heersende stereotypes en vooroordelen in marketing te challengen. En ervoor te zorgen dat alle vormen van communicatie meer divers en inclusief worden.  

Stimuleren van innovatie: Door middel van onze workshops over o.a. het DNA van de ervaren consument, ontwikkelen we nieuwe waardeproposities die inspelen op de specifieke behoeften van consumenten die actief zijn in the Silver Economy.

Impactvolle storytelling & branding: Wij ontwikkelen overtuigende verhalen die resoneren bij de doelgroep en zo meer betrokkenheid en loyaliteit genereren.